Meny
 
Magnus Vågen
Magnus Vågen er sivilingeniør i Bygg- og miljøteknikk fra NTNU i 2010. Han er gift med Kristine, har tre barn og bor på Straumen, Inderøy, Trøndelag.

Magnus har erfaring som prosjektleder og prosjekteringsleder i Byggforsk, Skanska og Byggmester Binde.

Energi, miljø og inneklima har vært sentral i både utdanning og jobb for Magnus. I 2018-2019 var Magnus daglig leder i Binde Framtid, et firma med fokus på energirådgivning for både private og bedrifter. På disse to årene ble det mye fokus på pilotprosjektet Magnus har gjennomført i sin egen bolig. Familien Vågen har solceller på garasjetaket, med gjenbrukte elbilbatterier på garasjeveggen: dette gir familien fornybar energi og optimalisert strømforbruk i en bolig som allerede bruker vesentlig mye mindre strøm enn gjennomsnittet.

Magnus har fokus på at Vågen Energirådgivning skal gi råd til kunder som skal energioppgradere boligen sin. De aller færreste ønsker å gå så langt som familien Vågen, og mer realistiske tiltak for de fleste er etterisolering og nye vindu. Her kan Magnus bidra med gode råd: både hva som lønner seg mest, og hva som gir den tryggeste løsningen!